Σάββατο 17 Αυγούστου 2019

Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2006 -Απάντηση Καραμανλή στον Παπανδρέου για την υπόθεση των υποκλοπών

«Για τα μικροκομματικά συμφέροντα σας στηρίζετε τους θύτες και επιτίθεστε έναντι εμού και της κυβέρνησης, που βρισκόμαστε στο στόχαστρο των υποκλοπών»
Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2006 
«Τις φήμες και τις πληροφορίες, τις περιφέρουν τα στελέχη και τα φερέφωνα σας», δήλωσε ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής κατά τη δευτερολογία του στη Βουλή, απευθυνόμενος στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ για την υπόθεση των υποκλοπών.
«Για τα μικροκομματικά συμφέροντα σας στηρίζετε τους θύτες και επιτίθεστε έναντι εμού και της κυβέρνησης, που βρισκόμαστε στο στόχαστρο των υποκλοπών», τόνισε ο Πρωθυπουργός.
Όσο για το θέμα της ΕΥΠ, ο κ. Καραμανλής σημείωσε ότι κατά το επίμαχο διάστημα στην ηγεσία της παρέμενε η διοίκηση που είχε τοποθετήσει το ΠΑΣΟΚ. Κάλεσε επίσης τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ να δώσουν στον εισαγγελέα όσα στοιχεία έχουν, όπως το έπραξε η κυβέρνηση, αλλιώς -οπως είπε- «έχετε στόχο να δημιουργήσετε σύγχυση».
Σχολιάζοντας, εξάλλου, συνέντευξη του πρώην υπουργού Δημόσιας Τάξης Μ. Χρυσοχοΐδη, ότι ουδείς κατηγόρησε τη ΝΔ ότι έκανε τις υποκλοπές, ο κ. Καραμανλής παρατήρησε ότι στο ΠΑΣΟΚ έχουν δύο πρόσωπα, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «δεν γνωρίζετε η δεξιά σας τι ποιεί η αριστερά σας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εθνικό συναγερμό σήμανε ο τελευταίος πατριώτης πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, με μία ιστορική ομιλία του στις εκδηλώσεις του star forum.

  Εθνικό συναγερμό σήμανε ο τελευταίος πατριώτης πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, με μία ιστορική ομιλία του Ο πρώην πρωθυπουργός γκρέμισε ...