Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2019

6 Ιανουαρίου 2009 Κώστας Καραμανλής: Να εδραιώσουμε αρχές που εγγυώνται ένα ασφαλέστερο, ένα καλύτερο μέλλον. Να αναβαπτισθούμε στις αξίες του ανθρωπισμού και της αλληλεγγύης.

«Σήμερα η δύσκολη, για ολόκληρο τον κόσμο, συγκυρία, μας δοκιμάζει όλους. Η διεθνής οικονομική κρίση δοκιμάζει τις αντοχές μας», δήλωσε ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής μετά το πέρας της τελετής του αγιασμού των υδάτων στο λιμάνι της Ραφήνας.

«Την ώρα που πολύ κοντά μας χάνονται ζωές και συνάνθρωποί μας υποφέρουν, η πρόκληση είναι κοινή για όλους μας: Να εδραιώσουμε αρχές που εγγυώνται ένα ασφαλέστερο, ένα καλύτερο μέλλον. Να αναβαπτισθούμε στις αξίες του ανθρωπισμού και της αλληλεγγύης. Να περιφρουρήσουμε τη Δημοκρατία και το κράτος δικαίου από πράξεις βίας, απ' όπου κι αν προέρχονται», πρόσθεσε ο Πρωθυπουργός.
«Με ωριμότητα, με αλληκατανόηση, με υπευθυνότητα, με πίστη στις δυνατότητές μας, με αίσθημα κοινωνικής και εθνικής ευθύνης μπορούμε και θα τα καταφέρουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εθνικό συναγερμό σήμανε ο τελευταίος πατριώτης πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, με μία ιστορική ομιλία του στις εκδηλώσεις του star forum.

  Εθνικό συναγερμό σήμανε ο τελευταίος πατριώτης πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, με μία ιστορική ομιλία του Ο πρώην πρωθυπουργός γκρέμισε ...