Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018

11 Δεκεμβρίου 2008 Κώστας Καραμανλής: Αναγκαίος ο συντονισμός των εθνικών δράσεων για την αντιμετώπιση της διεθνούς οικονομικής κρίσης

Την ανάγκη συλλογικής ανταπόκρισης της ΕΕ έναντι της διεθνούς κρίσης υπογράμμισε για άλλη μία φορά ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής από τις Βρυξέλλες.
Σε δηλώσεις του μετά τη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ), σημείωσε πως η ευρωπαϊκή οικονομία αντιμετωπίζει κάμψη, με ιδιαίτερες επιπτώσεις για όλες τις χώρες και συμπλήρωσε πως πρέπει να ενισχυθεί ο συντονισμός των εθνικών δράσεων και παρεμβάσεων.
Υπογράμμισε δε για πολλοστή φορά πως προτεραιότητα είναι να βοηθηθούν τα κοινωνικά στρώματα που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη, να διατηρηθεί όσο είναι δυνατόν η αναπτυξιακή δυναμική, αλλά και να προστατευθούν οι θέσεις εργασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εθνικό συναγερμό σήμανε ο τελευταίος πατριώτης πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, με μία ιστορική ομιλία του στις εκδηλώσεις του star forum.

  Εθνικό συναγερμό σήμανε ο τελευταίος πατριώτης πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, με μία ιστορική ομιλία του Ο πρώην πρωθυπουργός γκρέμισε ...