Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018

29 Σεπτεμβρίου 2008 Μίνι διάγγελμα Κώστα Καραμανλή προς τον ελληνικό λαό για τη διεθνή κρίση

29 Σεπτεμβρίου 2008, 5 Φεβρουαρίου 2009 και 5 Μαρτίου 2009 ήταν τα τρία κατά σειρά διαγγέλματα, που απήυθυνε ο Κώστας Καραμανλής προς τον ελληνικό λαό για να τον ενημερώσει για τη διεθνή κρίση!Και όλοι μας θυμόμαστε τις αντιδράσεις της τότε αξιωματικής ,αλλά και της ελάσσονος αντιπολίτευσης, την άρνησή τους να δεχθούν τα προβλήματα, που δημιουργούσε η οικονομική κρίση, αλλά και να συναινέσουν στα μέτρα για την αντιμετώπισή της

29 Σεπτεμβρίου 2008
 Ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής μετά το πέρας της  κυβερνητικής επιτροπής προέβη σε μια σύντομη δήλωση για την οικονομική κρίση που σαρώνει τις αγορές όλου του κόσμου, η οποία μεταδόθηκε απευθείας από όλα τα κανάλια υπό μορφή διαγγέλματος.:
« Η κυβέρνηση καθ' όλη τη διάρκεια της διεθνούς οικονομικής κρίσης, με ευθύνη, με αποφασιστικότητα, φροντίζει ώστε αυτή η κρίση να αντιμετωπιστεί με τις λιγότερες παρενέργειες για την ελληνική οικονομία. Το ελληνικό τραπεζικό σύστημα είναι υγιές, είναι ασφαλές, είναι ανθεκτικό στους κραδασμούς που σημειώνονται αυτή τη στιγμή στα τραπεζικά συστήματα άλλων χωρών.
 Η κυβέρνηση, σε συνεργασία με την Τράπεζα της Ελλάδος, διασφαλίζει και εγγυάται τη σταθερότητα του συστήματος και προστατεύει τα συμφέροντα όλων των πολιτών».
Κώστας Καραμανλής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εθνικό συναγερμό σήμανε ο τελευταίος πατριώτης πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, με μία ιστορική ομιλία του στις εκδηλώσεις του star forum.

  Εθνικό συναγερμό σήμανε ο τελευταίος πατριώτης πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, με μία ιστορική ομιλία του Ο πρώην πρωθυπουργός γκρέμισε ...