Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018

Κώστας Καραμανλής: Κάθε δημοκρατική πολιτεία οφείλει να αποδεικνύει διαρκώς και στην πράξη την ευαισθησία και τη μέριμνά της προς τους ηλικιωμένους πολίτες.


«Κάθε δημοκρατική πολιτεία οφείλει να αποδεικνύει διαρκώς και στην πράξη την ευαισθησία και τη μέριμνά της προς τους ηλικιωμένους πολίτες. Οφείλει έμπρακτα να δίνει το διαρκή αγώνα για την καταπολέμηση των κάθε είδους αποκλεισμών που υφίστανται οι ηλικιωμένοι, για την ενίσχυση του πραγματικού εισοδήματός τους, για τη βελτίωση των υπηρεσιών υγείας και πρόνοιας, ώστε αυτές να ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής.
Τα μέτρα που λαμβάνει η κυβέρνηση για την ανακούφιση των ηλικιωμένων πολιτών υπηρετούν με συνέπεια και αποτελεσματικότητα αυτόν τον εθνικό στόχο και αναφέρεται ενδεικτικά στην αύξηση των συντάξεων του ΟΓΑ και του ΕΚΑΣ, τη σύσταση του Εθνικού Ταμείου Κοινωνικής Συνοχής και την καθιέρωση από το 2009 Κατώτατης Εθνικής Σύνταξης πάνω από το όριο της φτώχειας.»
Κώστας Καραμανλής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εθνικό συναγερμό σήμανε ο τελευταίος πατριώτης πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, με μία ιστορική ομιλία του στις εκδηλώσεις του star forum.

  Εθνικό συναγερμό σήμανε ο τελευταίος πατριώτης πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, με μία ιστορική ομιλία του Ο πρώην πρωθυπουργός γκρέμισε ...