Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018

7 Οκτωβρίου 2008 Κώστας Καραμανλής: «Πρέπει όλοι να υπερβούμε τους εαυτούς μας για να αντιμετωπίσουμε τη διεθνή κρίση»

Την άμεση προώθηση νομοθετικής ρύθμισης για τη σύσταση της υπηρεσίας εποπτείας της αγοράς και την ενίσχυση της Επιτροπής Ανταγωνισμού, ζήτησε από την ηγεσία του υπουργείου Ανάπτυξης ο πρωθυπουργός, σε «» επίσκεψη που πραγματοποίησε στο Υπουργείο Ανάπτυξης.
Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ζήτησε ακόμη την εντατικοποίηση των ελέγχων στην αγορά και την εξάντληση της αυστηρότητας στις ποινές για τις βεβαιωμένες παραβάσεις σε θέματα αισχροκέρδειας.
«Πρέπει όλοι να υπερβούμε τους εαυτούς μας για να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα που δημιουργεί η διεθνής κρίση», είπε ο κ. Καραμανλής.
Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στην οικονομική κατάσταση που επικρατεί διεθνώς, έκανε λόγο για κλυδωνισμό οικονομιών.
«Χρόνιες στρεβλώσεις στην αγορά, διευρύνουν την πίεση που δέχονται τα νοικοκυριά. Ξέρω καλά, πολύ καλά, ότι οι άνεργοι, οι χαμηλοσυνταξιούχοι και γενικά τα χαμηλά εισοδήματα τα φέρνουν πέρα δύσκολα», είπε ο κ. Καραμανλής.
Την ίδια στιγμή χαρακτήρισε δύσκολο και σύνθετο πρόβλημα την ακρίβεια και τόνισε ότι οι προσπάθειες της κυβέρνησης στοχεύουν στην ελαχιστοποίηση των συνεπειών στην αγορά από την οικονομική κρίση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εθνικό συναγερμό σήμανε ο τελευταίος πατριώτης πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, με μία ιστορική ομιλία του στις εκδηλώσεις του star forum.

  Εθνικό συναγερμό σήμανε ο τελευταίος πατριώτης πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, με μία ιστορική ομιλία του Ο πρώην πρωθυπουργός γκρέμισε ...