Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018

7 Οκτωβρίου 2008 Κ. Καραμανλής: «Σε αυτή τη δύσκολη πραγματικά μάχη πρέπει όλοι να υπερβούμε τον εαυτό μας»

Πρέπει όλοι να υπερβούμε τον εαυτό μας ώστε να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά τις επιπτώσεις της διεθνούς κρίσης, τόνισε ο πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, σε σύντομη ομιλία του μετά την αιφνιδιαστική επίσκεψή του στο υπουργείο Ανάπτυξης.
Ξέρω πολύ καλά ότι πολλοί συμπολίτες μας, οικονομικά ασθενέστεροι, άνεργοι, χαμηλόμισθοι, χαμηλοσυνταξιούχοι, τα φέρνουν δύσκολα, είπε ο κ. Καραμανλής και τόνισε ότι στόχος όλων είναι να ελαχιστοποιησουμε τις επιπτώσεις της διεθνούς κρίσης στη ζωή του πολίτη.
Για το λόγο αυτό ζήτησε ενταντικοποίηση και επιτάχυνση των προσπαθειών για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της κρίσης και συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, την άμεση προώθηση των νομοθετικών ρυθμίσεων για τη σύσταση της ειδικής υπηρεσίας εποπτείας της αγοράς, την ενίσχυση της Επιτροπής Ανταγωνισμού και την καλύτερη ενημέρωση του πολίτη καταναλωτή.
Ο κ. Καραμανλής ζήτησε επίσης από την ηγεσία του υπουργείου Ανάπτυξης τη μέγιστη δυνατή εντατικοποίηση των ελέγχων στην αγορά και την εξάντληση της αυστηρότητας στις ποινές για τις βεβαιωμένες παραβάσεις σε θέματα αισχροκέρδειας.
Όπως είπε ο πρωθυπουργός, κατά την επίσκεψή του στο ΥΠΑΝ, ενημερώθηκε για την πορεία εφαρμογής και τα αποτελέσματα των μέτρων που έχει λάβει η κυβέρνηση. «Ζήτησα να τρέξουμε πιο γρήγορα, να προχωρήσουμε με μεγαλύτερη τόλμη και αποτελεσματικότητα... Έχουμε καθήκον να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και η προσπάθεια αυτή είναι διαρκής, είναι καθημερινή, είναι ασταμάτητη», σημείωσε.
«Σε αυτή τη δύσκολη πραγματικά μάχη πρέπει όλοι να υπερβούμε τον εαυτό μας», κατέληξε ο πρωθυπουργός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εθνικό συναγερμό σήμανε ο τελευταίος πατριώτης πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, με μία ιστορική ομιλία του στις εκδηλώσεις του star forum.

  Εθνικό συναγερμό σήμανε ο τελευταίος πατριώτης πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, με μία ιστορική ομιλία του Ο πρώην πρωθυπουργός γκρέμισε ...