Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018

21 Νοεμβρίου 2008 Κώστας Καραμανλής: Σε ιστορική φάση ο Κόσμος

  21 Νοεμβρίου 2008 Κώστας Καραμανλής: Σε ιστορική φάση ο Κόσμος

«Ζούμε σε μία πολύ δύσκολη διεθνή κατάσταση. Μία ιστορική φάση που ο κόσμος δεν έχει γνωρίσει στη μεταπολεμική περίοδο. Σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες είναι ιδιαίτερα αυξημένη η ευθύνη μας να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις των καιρών», τόνισε ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής στη σύντομη εισήγησή του στο Υπουργικό Συμβούλιο σχετικά με το σχέδιο του Προϋπολογισμού.
Ο Πρωθυπουργός επισήμανε πως πρώτον πρέπει να εξασφαλιστεί ότι οι συνέπειες στην πραγματική οικονομία θα είναι οι ελάχιστες δυνατές και δεύτερον πρέπει να στηριχθούν έμπρακτα οι πολίτες και ιδιαίτερα οι ασθενέστεροι, αυτοί που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη. Και κατέληξε τονίζοντας στους Υπουργούς του ότι «χρειάζεται υπευθυνότητα, ένταση δουλειάς, επαφή με την κοινωνία, ομαδικό πνεύμα και αποτελεσματικότητα».
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πρωθυπουργός θα συνεχίσει τις περιοδείες του στην περιφέρεια, στο πλαίσιο της «επαφής με την κοινωνία», όπως τόνισε και ο ίδιος, με στόχο να δείξει στους πολίτες ότι βρίσκεται στο πλευρό τους σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία.
Ετσι, μετά την Κοζάνη, ο κ. Καραμανλής σήμερα το πρωί θα επισκεφθεί το Βόλο, όπου θα δει από κοντά την υπό κατασκευή περιφερειακή οδό, το Επιμελητήριο της πόλης, αλλά και τη συνεταιριστική βιομηχανία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εθνικό συναγερμό σήμανε ο τελευταίος πατριώτης πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, με μία ιστορική ομιλία του στις εκδηλώσεις του star forum.

  Εθνικό συναγερμό σήμανε ο τελευταίος πατριώτης πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, με μία ιστορική ομιλία του Ο πρώην πρωθυπουργός γκρέμισε ...