Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018

«Αντλούμε μέσα από το παράδειγμα εκείνων και μέσα από τις σελίδες της Ιστορίας μας διδάγματα για τους αγώνες του σήμερα και του αύριο.»

«Αντλούμε μέσα από το παράδειγμα εκείνων και μέσα από τις σελίδες της Ιστορίας μας διδάγματα για τους αγώνες του σήμερα και του αύριο.
Διδάγματα για το νέο πατριωτισμό, που απαιτούν οι δύσκολες περιστάσεις, που διέρχεται (όπως και ολόκληρος ο Κόσμος) και η Πατρίδα μας.
Υπηρετούμε έμπρακτα την ενότητα, την ομοψυχία και τη συστράτευση των Ελλήνων απέναντι στα προβλήματα του σήμερα και τις προκλήσεις
 του αύριο.
Υπηρετούμε την ενότητα και την ομοψυχία των Ελλήνων σε όλα τα μέτωπα:
Τα εθνικά μας ζητήματα.
Την αντιμετώπιση των δυσμενών επιπτώσεων της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης.
Τη σύγκρουση με τα μεγάλα καθημερινά προβλήματα.
Την αντιμετώπιση της τρομοκρατίας
Επικεντρώνουμε, ταυτόχρονα, την έγνοια και τις δράσεις μας στις αγωνίες και τους προβληματισμούς της νέας γενιάς, των οικογενειών που αντιμετωπίζουν μεγαλύτερα προβλήματα, των ανθρώπων που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη.
Αναλαμβάνουμε το πολιτικό κόστος που χρειάζεται για την εξασφάλιση μιας καλύτερης προοπτικής για όλους.
Βάζουμε, πάνω απ όλα, το εθνικό συμφέρον.
Το συμφέρον της Πατρίδας μας. »


Κώστας Καραμανλής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εθνικό συναγερμό σήμανε ο τελευταίος πατριώτης πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, με μία ιστορική ομιλία του στις εκδηλώσεις του star forum.

  Εθνικό συναγερμό σήμανε ο τελευταίος πατριώτης πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, με μία ιστορική ομιλία του Ο πρώην πρωθυπουργός γκρέμισε ...