Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018

22 Νοεμβρίου 2007 Ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής επισκέφθηκε το Κέντρο Εκπαίδευσης του Πολεμικού Ναυτικού στον Πόρο.


Ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής  επισκέφθηκε το Κέντρο Εκπαίδευσης του Πολεμικού Ναυτικού στον Πόρο.
 Ο κ. Καραμανλής ζήτησε απ' όλους να γίνει πράξη ο νέος πατριωτισμός, ενώ τόνισε ακόμα πως η θητεία θα πρέπει να σταματήσει να είναι χαμένος χρόνος και να γίνει σχολείο αλληλεγγύης και προσφοράς.


Μιλώντας στους ναύτες της Δ ΕΣΣΟ, ο κ. Καραμανλής, αφού αναφέρθηκε στο γεγονός ότι και ο ίδιος υπηρέτησε στο Ναυτικό πριν από 30 χρόνια, στάθηκε στο γεγονός ότι «πολλοί αντιμετωπίζουν ή αντιμετωπίζετε τη στρατιωτική θητεία ως χαμένο χρόνο».

«Αυτό, στο βαθμό που ισχύει ακόμα, οφείλουμε να το αλλάξουμε -και το αλλάζουμε. Να ξαναδώσουμε στη θητεία το περιεχόμενο της ουσιαστικής προσφοράς στην πατρίδα και στο κοινωνικό σύνολο. Να γίνει ξανά η θητεία σχολείο συντροφικότητας, συλλογικότητας και αλληλεγγύης. Αυτό το νόημα έχει η παρουσία μου εδώ. Να δώσουμε το μήνυμα ότι η στρατιωτική θητεία επανασυνδέεται με την κοινωνία, με τα προβλήματα και τις προοπτικές του τόπου και των ανθρώπων» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εθνικό συναγερμό σήμανε ο τελευταίος πατριώτης πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, με μία ιστορική ομιλία του στις εκδηλώσεις του star forum.

  Εθνικό συναγερμό σήμανε ο τελευταίος πατριώτης πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, με μία ιστορική ομιλία του Ο πρώην πρωθυπουργός γκρέμισε ...