Παρασκευή 18 Μαΐου 2018

20 Μαΐου 2009, Επίσκεψη Κώστα Καραμανλή στο Περιστέρι

Ο κ. Καραμανλής επισκέφθηκε τα έργα του Μετρό στο Περιστέρι στο Σταθμό της Ευαγγελίστριας και το Αστικό Κέντρο Υγείας Περιστερίου.
Σε δηλώσεις του στο Κέντρο Υγείας, το οποίο πρόκειται να παραδοθεί σύντομα στους πολίτες και θα αποτελεί, όπως είπε ο πρωθυπουργός «ένα μικρό νοσοκομείο δίπλα στο σπίτι τους», ανέφερε: 

«Χωρίς ταλαιπωρία, χωρίς χρονοβόρες μετακινήσεις και αναμονές, 24 ώρες το 24ωρο, οι πολίτες θα βρίσκουν εδώ υψηλής ποιότητας, υψηλού επιπέδου υπηρεσίες Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης και Φροντίδας. Με τα Αστικά Κέντρα Υγείας, αποσυμφορούμε τα Νοσοκομεία των μεγαλουπόλεων από τη συχνά μεγάλη, ίσως και αφόρητη, πίεση που δέχονται. Με άλλα λόγια, διασφαλίζουμε σε κάθε πολίτη, σε κάθε οικογένεια, όπου κι αν ζει, σύγχρονες, ποιοτικές υπηρεσίες υγείας, την ώρα που τις έχει ανάγκη».

Επίσης, σε δήλωσή του στο Σταθμό Μετρό Περιστερίου ο κ. Καραμανλής ανέφερε: «Στο τέλος του χρόνου, με την παράδοση των σταθμών του Περιστερίου και της Ανθούπολης, ο μεγαλύτερος Δήμος της Δυτικής Αθήνας, το Περιστέρι, θα διαθέτει τρεις σταθμούς Μετρό. Θα εξυπηρετούν οι σταθμοί αυτοί συνολικά 75.000 συμπολίτες μας σε καθημερινή βάση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εθνικό συναγερμό σήμανε ο τελευταίος πατριώτης πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, με μία ιστορική ομιλία του στις εκδηλώσεις του star forum.

  Εθνικό συναγερμό σήμανε ο τελευταίος πατριώτης πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, με μία ιστορική ομιλία του Ο πρώην πρωθυπουργός γκρέμισε ...