Τετάρτη 23 Μαΐου 2018

Η συγκινητική συγχαρητήρια επιστολή του μακαριστού Χριστόδουλου στον Κώστα Καραμανλή για τη νίκη του στις εθνικές εκλογές του 2007

Η συγκινητική συγχαρητήρια επιστολή του μακαριστού Χριστόδουλου στον Κώστα Καραμανλή για τη νίκη του στις εθνικές εκλογές του 2007 από το Μαϊάμι, όπου νοσηλευόταν:

Μαϊάμι τη 17η Σεπτεμβρίου 2007
Προς
Τον Εξοχώτατον
κ. Κωνσταντίνον Καραμανλήν
Πρωθυπουργόν της Ελλάδος
Αγαπητέ μου Κώστα,
Τούτες τις μεγάλες στιγμές για την προσωπική σου ζωή και για την γλυκυτάτη πατρίδα μας, μακράν σωματικώς αλλά εγγύς σου κατά πνεύμα, σου σφίγγω θερμά το χέρι και μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου αφήνω να έρθουν στα χείλη μου τα ολοκάρδια συγχαρητήριά μου.
Η Εκκλησία που την σέβεσαι και την αγαπάς, ως φιλόστοργη Μάνα σε αγκαλιάζει και σε τιμά, δι' εμού του Προκαθημένου Της, σε ευλογεί και διακαώς προσεύχεται στον Κύριόν Της για μια αρίστη επιτυχία στο έργο σου με αγλαούς καρπούς σ' όλους τους τομείς, για το καλό της Ορθοδοξίας και του Ελληνισμού στον ευλογημένο τόπο μας.
Ο Θεός μαζί σου.
Ο ΑΘΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εθνικό συναγερμό σήμανε ο τελευταίος πατριώτης πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, με μία ιστορική ομιλία του στις εκδηλώσεις του star forum.

  Εθνικό συναγερμό σήμανε ο τελευταίος πατριώτης πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, με μία ιστορική ομιλία του Ο πρώην πρωθυπουργός γκρέμισε ...