Πέμπτη 3 Μαΐου 2018

Κώστας Καραμανλής: "Την πενταετία 2004-2009 έχουν διατεθεί για σχολικές υποδομές πάνω από 1,5 δις ευρώ και έχουν κατασκευαστεί περισσότερες από 9.000 νέες σχολικές αίθουσες"

Ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής επισκέφθηκε ( 23 Μαΐου 2009) το εργοτάξιο της ΠΑΘΕ στα Τέμπη, στο πλαίσιο της περιοδείας του στη Θεσσαλία, και εξέφρασε την ικανοποίησή του για τους ταχείς ρυθμούς, με τους οποίους, όπως είπε, προχωρούν τα έργα.
«Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τη σημερινή μου επίσκεψη εδώ, γιατί βλέπω ότι, μετά το πέταλο του Μαλιακού, προχωρά με ταχείς ρυθμούς το έργο σε ένα από τα πιο δύσκολα, τα πιο επικίνδυνα σημεία της εθνικής οδού, στα Τέμπη και τον Πλαταμώνα», ανέφερε ο κ. Καραμανλής.
Όπως επισήμανε, μόλις ολοκληρωθούν τα έργα αυτά, «θα έχουμε μια εξαιρετική Εθνική Οδό, από την αρχή μέχρι το τέλος της». «Έναν ασφαλή, σύγχρονο, ευρωπαϊκών προδιαγραφών αυτοκινητόδρομο.»
Ο Πρωθυπουργός επισκέφτηκε επίσης το Μουσικό Σχολείο Καρδίτσας. «Επενδύουμε στην Παιδεία, στον Πολιτισμό, στη νέα γενιά, στα παιδιά μας. Και αυτό γιατί είναι η πιο σίγουρη επένδυση για το αύριο», επεσήμανε, προσθέτοντας ότι τα τελευταία 5 χρόνια έχουν διατεθεί για σχολικές υποδομές πάνω από 1,5 δις ευρώ και έχουν κατασκευαστεί περισσότερες από 9.000 νέες σχολικές αίθουσες. 
Επίσης στα Τρίκαλα επισκέφθηκε το βρεφονηπιακό σταθμό της συνοικίας της Μπάρας και το 10ο Δημοτικό Σχολείο Τρικάλων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εθνικό συναγερμό σήμανε ο τελευταίος πατριώτης πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, με μία ιστορική ομιλία του στις εκδηλώσεις του star forum.

  Εθνικό συναγερμό σήμανε ο τελευταίος πατριώτης πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, με μία ιστορική ομιλία του Ο πρώην πρωθυπουργός γκρέμισε ...